avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1089 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Indemnizatie crestere copil, noua lege
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Indemnizatie crestere copil, noua lege

Buna ziua! Intrebarea mea este daca pot beneficia de indemnizatie in urmatorul caz: La terminarea concediului de lauzie m-am reangajat pentru ca nu beneficiam de concediu crestere copil pentru ca nu aveam cele 12 luni de munca anterioare nasterii. Conform noii legi as putea beneficia pentru ca am 12 luni lucrate in ultimii 2 ani anteriori nasterii.Pot intrerupe serviciul pentru a putea intra in concediu crestere copil?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 10:51, 25 Mai 2016
Numai dupa intrarea in vigoare a noilor modificari , atunci va puteti depune dosarul pentru acordarea indemnizatiei pentru CCC.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediu creștere copil în cazul nerealizării de venituri anterior nașterii miha_r miha_r Bună ziua, Conform modificărilor apărute în legea privind acordarea indemnizației creșterii copilului, cele 12 luni minime de realizare venituri în ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie crestere copil Ioan-T Ioan-T O proaspata mamica ar dori sa afle daca are dreptul la indemnizatia pentru cresterea copilului, in urma noilor modificari legislative intrate in vigoare la 1 ... (vezi toată discuția)
Se mai poate primi in acest fel indemnizatia pt crestere copil? hopeless1 hopeless1 intrebarea ar fi mai degraba: daca imi platesc eu singura contributiile la stat: CAS, somaj...etc. se iau in calcul pentru indemnizatia de copil dupa nastere? ... (vezi toată discuția)