buna! stie cineva cum vor fi grupate cele 5 materii la examen si cate subiecte vom avea la fiecare materie? eu am cateva informatii neofciale...civil + proc civ pe 23, penal+proc pen pe 24 si legea si statutul pe 25...
buna.da.intr-adevar.asa sunt grupate materiile dar inca nu s-a anuntat nimic in legatura cu nr de subiecte. timpul pe care il avem la dispozitie.... nimic. ma gandesc ca poate vom afla si noi despre toate astea macar cu o saptamana inainte.
in legatura cu nr de concurenti.....acesta este in final de 900.
La Cluj este in felul urmator: 23- civil, 24 - pr. civ., 25 - penal, 26 - pr. pen, 27 - lege. Vor fi cate 3 subiecte din celed publicate conform regulamentului examenului. fiecare subiect va fi notat cu 3 puncte, iar un punct din oficiu, examenul cred ca e de 3 ore
La timisoara 23 civi, 24 pr.civ., 25 - penal, 26 - pr.penala, 27 - lege. Totul scris. Fara puncte din oficiu. 3 ore, 3 subiecte la fiecare proba Punctajul acordat - nu se stie.
la Bistrita va fi pe oral pe 23- organizarea, 24- proc. penala (eliminatorii), scris, 25- civil, 26- proc civila, 27- penal, tot 3 ore examen, subiecte si punctaj nu se stie.
BAFTA MARE si mie si voua
~ final discuție ~
Alte discuții în legătură
Examen magistratura
Romanov
am o mare rugamite la cei care au dat examenul de admitere in magistratura sau la cei ce se pregatesc pentru acesta.
sunt foarte multe lucruri pe care ... (vezi toată discuția)