avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 834 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Avocaţi şi Admitere ... examen - probe
Discuție deschisă în Avocaţi şi Admitere în avocatură

examen - probe

buna! stie cineva cum vor fi grupate cele 5 materii la examen si cate subiecte vom avea la fiecare materie? eu am cateva informatii neofciale...civil + proc civ pe 23, penal+proc pen pe 24 si legea si statutul pe 25...
Cel mai recent răspuns: Black , utilizator 10:07, 12 Noiembrie 2005
buna.da.intr-adevar.asa sunt grupate materiile dar inca nu s-a anuntat nimic in legatura cu nr de subiecte. timpul pe care il avem la dispozitie.... nimic. ma gandesc ca poate vom afla si noi despre toate astea macar cu o saptamana inainte.
in legatura cu nr de concurenti.....acesta este in final de 900.

mult succes
La Cluj este in felul urmator: 23- civil, 24 - pr. civ., 25 - penal, 26 - pr. pen, 27 - lege. Vor fi cate 3 subiecte din celed publicate conform regulamentului examenului. fiecare subiect va fi notat cu 3 puncte, iar un punct din oficiu, examenul cred ca e de 3 ore
La timisoara 23 civi, 24 pr.civ., 25 - penal, 26 - pr.penala, 27 - lege. Totul scris. Fara puncte din oficiu. 3 ore, 3 subiecte la fiecare proba Punctajul acordat - nu se stie.
la Bistrita va fi pe oral pe 23- organizarea, 24- proc. penala (eliminatorii), scris, 25- civil, 26- proc civila, 27- penal, tot 3 ore examen, subiecte si punctaj nu se stie.
BAFTA MARE si mie si voua

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Examen magistratura Romanov Romanov am o mare rugamite la cei care au dat examenul de admitere in magistratura sau la cei ce se pregatesc pentru acesta. sunt foarte multe lucruri pe care ... (vezi toată discuția)
Subiecte intrare in barou 2014 ContSters307192 ContSters307192 Buna ziua ,stie cineva cum pot face rost de subiectele ptr examenul de intrare in Barou din anul acesta?Va multumesc. (vezi toată discuția)
Admitere inm august 2011 ContSters181736 ContSters181736 Avand in vedere ca s-au afisat rezultatele concursului din ianuarie 2011 si ca threadul pt acel examen a ajuns deja la o cifra impresionanta de pagini si luand ... (vezi toată discuția)