avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 969 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... DREPTURI L578/2004
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

DREPTURI L578/2004

BUNA-ZIUA. Mama mea este beneficiara unei pensii de urmas.V-as ruga sa imi spuneti care este cuantumul pensiei actualizat pentru a beneficia de drepturile L578/2004 privind acordarea unui ajutor lunar pentru sotul supravetuitor cu modificari si completari ulterioare? Multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 15:51, 27 Mai 2016
Ajutorul lunar pentru soţul supravieţuitor - Legea nr. 578/2004
[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ajutor pentru sotul supravietuitor - noua lege a pensiilor CoraMaria CoraMaria Sotul meu a decedat in 2015 si avea o pensie de 2220lei. Eu am o pensie de 1750lei. Pot beneficia de ajutorul pentru sotul supravietuitor? Acest ajutor se da ... (vezi toată discuția)
Ajutorul lunar pentru soþul supravieþuitor simpatyk simpatyk Buna ziua Am o matuse care are pensie de urmas dupa sotul ei si vrea sa stie daca poate lua si Ajutorul lunar pentru sotul supravietuitor Legea nr. 578/2004 ... (vezi toată discuția)
Bună ziua, sunt pensionar, iar soția mea a decedat de curând, ... Derulator Derulator Bună ziua, Sunt pensionar, iar soția mea a decedat de curând, fiind încă în activitate. În această situație, există vreo posibilitate de a primi ... (vezi toată discuția)