avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1777 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Anul constructiei - inselaciune
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Anul constructiei - inselaciune

Buna ziua,

Ce se intalmpla daca am achizitionat un imobil (apartament) unde in acte apare anul darii in folosinta dar nu apare nicaieri anul constructiei, ulterior afland ca diferenta dintre anul de constructie si cel al darii in folosinta fiind considerabila.
Practic, cand cumperi un imobil un reper important e anul constructiei, ori acesta nu apare in nici un document oficial. Ulterior tranzactiei se poate repara in vre-un fel aceasta problema daca de exemplu ca si cumparator nu sunt multumit de faptul ca am fost inselat, sau nu mi s-au pus la dispozitie toate informatiile?

Multumesc,

Alte discuții în legătură

Cumparare apartament fara probleme ulterioare starcopit starcopit Buna ziua! As dori sa achizitionez un apartament/ garsoniera in Buc. intr-un viitor previzibil. As dori sa aflu legat de acest fapt cum sa ma asigur eu, ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, mi-a fost restituit in natura un apartament dintr-un ... OanaLuiza OanaLuiza Buna ziua, Mi-a fost restituit in natura un apartament dintr-un imobil nationalizat, celelate 2 apartamente fiind vandute in baza Lg 112. Impreuna cu ... (vezi toată discuția)
Problema inchidere hol de bloc socrates1 socrates1 Am achizitionat cu mult timp in urma un apartament a carui usa de intrare se afla in capatul coridorului (holului) de acces. Propietarul blocului in care se ... (vezi toată discuția)