avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1060 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Stimulent insertie la Cim pe perioada determinata
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Stimulent insertie la Cim pe perioada determinata

Buna seara
Sunt in Ccc pana la 2 ani, bebe are acum 9 luni si intentionez sa revin la munca, dar cu un contract pe perioada determinata (4 luni). As vrea sa stiu ce se intampla dupa terminarea contractului. Somaj cu pierderea stimulentului de insertie, revenire la Ccc sau nimic? Din ce am citit eu in lege se intelege ca stimulentul de insertie se suspenda in ziua urmatoare in care beneficiarul nu a mai avut venituri impozabile, si in situatia in care se face cerere pt concediu de crestere a copilului. Care dintre variante este adevarata? Ce se imtampla dupa terminarea CIM pe perioada determinata?
Multumesc!

Alte discuții în legătură

Stimulent insertie victoriavic victoriavic Am inteles ca mai nou si persoanele care au ales varianta de 2 ani - concediu de crestere a copilului pot sa revina mai devreme la lucru si primesc stimulentul ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie de crestere copil eueucami eueucami Am si eu o intrebareȘdin mai 2011 sotul meu a intrat in concediul de crestere a copilului pana la varsta de 2 ani.Daca se angajeaza mai devreme de 2 ani ... (vezi toată discuția)
Cim pe perioada ccc urmat de stimulent inserție pe noul cim AlbuAndrei AlbuAndrei Acestea ar fi datele problemei: Sotia mea are CCC in perioada 7.08.2018-7.08.2020. (copilul împlinește 2 ani in 7.08.2020) Eu nu am luat o luna de ... (vezi toată discuția)