avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 696 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Indemnizatie crestere copil dupa noua lege
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Indemnizatie crestere copil dupa noua lege

Buna ziua,va rog sa ma ajutati cu un raspuns..luna asta mi s-a pus oprire pe indemnizatia pentru cresterea copilul.Pt ca am o suma mare la impozitul pe apartament(am predat bancii apartamentul in 2012..insa eu am figurat la primarie ca sunt propietara pana anul trecut)si nu imi pot achita datoria...singura mea sursa de venit fiind indemnizatia..eu mai beneficiez de legea noua?mie imi vaclua oprirea pt indemnizatie??multumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 07:32, 27 Mai 2016
Noile dispozitii incluse in Proiectul de modificare a Normelor de aplicare a OUG 111/2010 prevad ca,beneficiază, din oficiu, de reluarea plății inclusiv pentru perioada de suspendare, persoanele care au beneficiat de indemnizaţia de creştere sau de stimulentul de inserţie, dar cărora le-a fost suspendată plata, incepand cu 1 aprilie 2016, pentru neachitarea datoriilor către autorităţile locale.
Ultima modificare: Vineri, 27 Mai 2016
Cornel Vasile, Consilier juridic

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Stimulent de insertie felo felo Am născu pe 5.04.2014 am revenit in câmpul muncii pe data de 15.08.2016 si am beneficiat de stimulent de insertie pana in aprilie 2016 .deci am venituri ... (vezi toată discuția)
Stimulent de insertie IrinaMisu IrinaMisu Mi-am reluat activitatea profesionala, dupa concediu de crestere copil, in 2015 inainte de implinirea varstei de 1 an a copilului meu. De atunci, pana in ... (vezi toată discuția)
Stimulent inserȚie PETRE17 PETRE17 Bună seara.Mă numesc PETRE sunt în stimulent de inserție din noiembrie 2014.Acest stimulent de inserție îmi expiră în 13.11.2016 cînd băiatul face 2 ... (vezi toată discuția)