avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 660 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... Decont cheltuieli intalnire afaceri
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

Decont cheltuieli intalnire afaceri

Buna ziua,

Voi avea o intalnire cu un partener de afaceri din afara tarii, care se va caza in Bucuresti pentru 2 nopti.
Se poate sa ii platesc prin PFA-ul meu cazarea si sa fie inregistrata la deduceri? In ce conditii pot face ca aceasta cheltuiala sa fie deductibila? Tipul acesta de plati intra la protocol sau poate fi pur si simplu dedusa normal?
PFA-ul este inregistrat tot in Bucuresti, iar activitatea mea se desfasoara intr-o anume masura si in tara, motiv pentru care, o buna parte din cheltuielile deduse sunt cele de cazare si combustibil.

Multumesc

Alte discuții în legătură

Diurna la pfa gabrieli gabrieli Pot fi deduse cheltuielile cu diurna in cazul PFA-ului, atunci cand activitatea se desfasoara pe durata mare de timp in afara localitatii de domiciliu ? (vezi toată discuția)
Deductibilitate cheltuieli protocol andy_vlad andy_vlad Buna ziua, In urma modificarilor din acest an, va rog frumos sa imi spuneti cum se inregistreaza o factura de protocol, in speta cafea cumparata lunar pentru ... (vezi toată discuția)
Pot avea protocol 12 000? analici analici Buna ziua Va rog sa ma lamuriti si pe mine 1)pot avea protocol in valoare de 12000 daca firma are profit 350 000? 2) contabila face la facturile de protocol ... (vezi toată discuția)