avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1016 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... doresc informatii despre drepturile dupa casatorie
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

doresc informatii despre drepturile dupa casatorie

Buna ziua.Am divortat in anul 1999 dar am continuat sa traim impreuna formand o pereche.As dori sa stiu daca ma recasatoresc cu acelasi barbat cu care am divortat pot sa am aceleasi drepturi legale ,sau ce fel de drepturi de asigurari sociale pot beneficia.Multumesc
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 11:32, 30 Mai 2016
1. Despre pensia de urmas am facut si eu vorbire pentru ca asta dorea userul aducand in discutie cei 15 ani de casatorie.

2. Poate fi coasigurata sotului la sanatate, indiferent de durata casatoriei daca sotul este asigurat la sanatate.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensie de urmas pentru sotul supravietuitor necsici necsici am 47de ani am fost casatorita 11ani, sotul meu a decedat in urma cu un an sotul meu a avut o vechime de 35 de ani ,eu nu am nici un venit ,pot lua o pensie ... (vezi toată discuția)
Pierd pensia de urmas? simonafab simonafab buna ziua,as vrea sa va intreb daca imi infiintez o firma pierd pensia de mostenitor? sotul meu a decedat n urma cu 2 ani si de atunci atat eu cat si copilul ... (vezi toată discuția)
Pensie de urmas pentru sotul supravietuitor maryan27 maryan27 Buna ziua! Pentru a beneficia de pensia sotului decedat, care sunt conditiile pe care trebuie sa le indeplineasca sotia in viata? Trebuie sa indeplineasca ... (vezi toată discuția)