avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 947 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... In cat de la suspendarea CIM nu mai trebuie sa mergi ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

In cat de la suspendarea CIM nu mai trebuie sa mergi ala servici

Buna ziua. Lucrez la stat si as vrea sa intru in CCC in locul sotiei. Dupa ziua in care merg la angajator cu cererea pentru suspendarea CIM, dupa a cata zi va fi suspendat CIM si nu voi mai fi nevoit sa fiu la servici. Multumesc mult.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 20:19, 30 Mai 2016
Data inceperii suspendarii c.i.m.este data mentionata de dvs in cererea de acordare a CCC.

Legea nu prevede niciun astfel de termen.
Lucrez la o unitate militara de cativa ani. De anul trecut din decembrie mi-am schimbat orasul si tot odata si unitatea. Cum se procedeaza in cazul in care trebuie sa aduc de la angajator adeverinta cu veniturile nete de pe cele 12 luni? Trebuie sa ma duc si la vechea unitate pentru o alta adeverinta care sa ateste ca veniturile mele de acolo?
Luati tipizatul de adeverinta de la Primarie sau AJPIS si va duceti cu el la angajatori sa vi-l completeze,
1. Adeverinta tip (Anexa 2) cu veniturile nete se completeaza de fiecare angajator la care ati lucrat in cele 12 luni premergatoare nasterii copilului (inclusiv luna nasterii).

2. Fiecare angajator va completa numai lunile in care ati lucrat la el, din cele 12 luni eligibile.
Uitati aici un model de adeverinta pe care-l puteti descarca - model valabil pana la 01.07.2016 -
[ link extern ]

Alte discuții în legătură

Adeverinta venituri angajator pt obtinerea indemnizatiei lilianan lilianan Buna ziua, Daca o salariata a lucrat la mai multi angajatori , fiecare angajator trebuie sa elibereze o adeverinta, nu trebuia sa schimbe modelul de ... (vezi toată discuția)
Concediu crestere copil MariaRamona MariaRamona Buna ziua! Lucrez la doua firme,cu contract de munca in ambele parti. Ca sa pot intra in concediu de crestere si ingrijire copil trebuie sa am vechime de cel ... (vezi toată discuția)
Concediu crestere copil (paternal) symonyca symonyca Buna ziua, In calitate de ref. res. umane, trebuie sa ii completez unui angajat Anexa 2, adeverinta eliberata de angajator. Acum problema mea este ca ... (vezi toată discuția)