Buna ziua,
In ziua de 26 mai 2016, in jurul orei 11, am parcat masina proprietate personala in parcarea aeroportului Otopeni. Pe data de 29 mai 2016, cand am mers sa iau masina din parcare, am constatat ca aveam pana la o roata. Mentionez ca la momentul in care am parcat masina cauciucurile respective erau in buna stare. Cum se procedeaza in astfel de situatii, trebuie predate masina personalului care raspunde de parcare? Am mari banuieli ca oamenii respectivi ar recurge la
Ce interes ar fi avut cei care administreaza parcarea pentru a va face pana?
In acest secol nu cred ca mai exista masini care sa aiba pneuri cu camera, mai pot exista doar masini de epoca gen Dacia 1300 care sa nu aiba cauciuri tubeless.
Daca v-ati permis sa va lasati masina in parcarea aeroportului mai mult ca sigur nu sunteti proprietarul unei astfel de masini traditionale.
Puteati sa ajungeti in parcare cu un cui infipt in cauciuc si in timp ce erati plecat cauciucul sa se dezumfle, simplu ca buna ziua!
In astfel de situatii de urgenta se apeleaza la roata de rezerva, se ridica masina pe cric, se desface roata impricinata si se inlocuieste cu cea de rezerva.
O operatiune care nu dureaza mai mult de 10 minute, adica mult mai putin decat o discutie in contradictoriu cu personalul parcarii.
Alta ar fi fost situatia in care ati fi gasit masina cu parbrizul spart sau zgariata de binevoitori.
Somatie ridicare auto
Ydam
Sunt posesorul unui autoturism pe care il tin parcat in fata blocului.
M-am trezit cu o somatie de la politia locala(lipita pe parbriz) prin care ma someaza ... (vezi toată discuția)