avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 984 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... STIMULENT DE INSERTIE
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

STIMULENT DE INSERTIE

Buna ziua!
Ma aflu in concediu de crestere a copilului pana la 1 septembrie 2016, copilul implinind 2 ani pe 29 octombtie 2016, tatal nu va beneficia de luna aceea de CCC pentru ca avea venituri cu 12 luni inainte de nasterea copilului de 500 lei.
Intrebarea mea este la ce data trebuie sa ma intorc la serviciu pentru a beneficia de stimulentul de insertie care dupa noua lege 66/2016 , aplicabila de la 1 iulie 2016,ar trebui sa-l primesc pana cand copilul implineste 3 ani.
Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 10:46, 31 Mai 2016
Ca sa beneficiati de stimulentul de insertie pana implineste copilul 3 ani trebuie sa reluati activitatea cu cel putin 60 de zile inainte de a implini copilul 2 ani.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Stimulent insertie dupa l66/2016 AndreeaCraciun AndreeaCraciun Buna ziua! In urma modificarii legislatiei privind indemnizatia de crestere a copilului, s-a modificat si stimulentul de insertie, atat cuantumul, cat si ... (vezi toată discuția)
Stimulent de insertie radmaria radmaria Buna ziua, As avea si eu o nelamurire....sunt in concediu de ingrijire a copilului,iar in iulie copilul implineste varsta de un an.Eu am optat pt concediu de ... (vezi toată discuția)
Acordare stimulent zsigmond_viorel zsigmond_viorel Buna seara! Lamuriti-ma si pe mine daca eu vreau sa primesc stimulentul de 500 de lei si sa ma intorc la munca cat de repede o pot face ? si in acei 500 se ... (vezi toată discuția)