avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 790 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... venituri navigatori
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

venituri navigatori

Cum pot sa aflu date despre un navigator care nu are contract incheiat in Romania: cand a parasit tara, ce venituri (nu cred ca e posibil) a obtinut. Instanta poate solicita copie dupa pasaport si dupa contract? sau navigatorul declara ca nu are venituri si gata?
Cel mai recent răspuns: desirelia75 , utilizator 09:45, 2 Iunie 2016
daca dosarul se afla in instanta aceasta poate cere inclusiv copie legalizata dupa carnetul de marinar.de aici banuiesc ca stiti ce se poate vedea.afland firma se trimite apoi adresa la acea firma straina ptr a confirma veniturile respectivului.daca dosarul este in cercetare la politie si parchet ptr neplata pensiei de intretinere este valabil acelasi lucru.
desirelia75 a scris:

afland firma se trimite apoi adresa la acea firma straina ptr a confirma veniturile respectivului.daca dosarul este in cercetare la politie si parchet ptr neplata pensiei de intretinere este valabil acelasi lucru.

Numai că compania străină nu se subordonează unei instanțe judecătorești din România, iar dacă nu vrea să colaboreze nu poate fi obligată, nu poate fi sancționată.
Mai ales dacă armatorul este dintr-o țară din afara U.E. șansele sunt aproape de zero, în funcție de țara respectivă și de tratatele încheiate cu statul român.
eu am obtinut informatii de la companie straina...dar am facut-o parte in proces.si pana la urma cine este interesat insista si cauta solutii.chiar daca este foarte greu.
Ultima modificare: Joi, 2 Iunie 2016
desirelia75, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Casatorie cu un cetatean al ue ayshe ayshe Buna ziua! Imi poate spune cineva , va rog , ce acte se cer pentru incheierea casatoriei civile in Romania, tinand cont ca unul dintre soti este de origine ... (vezi toată discuția)
Casatorie cu cetatean strain babi23081985 babi23081985 buna seara. stie cineva ce acte sunt necesare pentru casatoria cu un cetatean ucrainean pe teritoriul romaniei ? nici eu si nici ea nu am mai fost casatoriti ... (vezi toată discuția)
Casatorie cu cetatean moldovean si dobandirea cetateniei luci_rucar luci_rucar vreau sa ma casatoresc cu prietena mea din rep moldova. avem un copil impreuna care are certificat de nastere romanesc(pe numele meu).ea a mai fost casatorita ... (vezi toată discuția)