avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 528 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Dosar executare
Discuție deschisă în Executare silită

Dosar executare

Buna ziua,

Am avut un credit de nevoi personale in franci elvetieni, pe care nu am mai putut sa il achit. Creditul a fost dat in executare cate un birou executoresc si suma de plata este mult prea mare. Bunuri personale am decat o masina, daca nu am cum sa platesc ce pot executa firmele de executare silita? Gen parinti, frati etc.
Si daca mai se poate face ceva o contestatie, o recalculare a sumei la data impumutului?

Multumesc.
Cel mai recent răspuns: DAN POPESCU , Avocat 17:07, 1 Iunie 2016
Se pune poprire pe conturi, veti fi executat silit pe bunul mobil ( masina ). Rudele nu vor fi executate silit.
Executarea silita se va face exclusiv asupra bunurilor proprietatea dvs. si a veniturilor personale,contestatia asupra executarii silite se face in termen de 15 zile de cand ati luat la cunostinta de inceperea executarii silite sau,impotriva titlului executoriu oricand, inauntrul termenului de prescriptie a dreptului de a obtine executarea silita.[Art.715(3) NCPC].

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executare silita apartament misu12345 misu12345 Buna . Dupa ce mi sa cesionat un credit de la o banca unei firme de recuperare creante , sa pus poprire pe salarii , se retin bani lunar , sa pus sechestru ... (vezi toată discuția)
Termen de contestare zllatan zllatan Buna seara ,va rog sa ma lamureasca cineva -care este termenul de contestare in istanta la o suspenadare a executarii silite emise de un executor ,,in baza ... (vezi toată discuția)
Cale de atac echinacee echinacee Buna ziua! daca intr-o incuviintare executare silita,se mentioneaza,,fara cale de atac,, nu mai am posibilitatea de a depune contesteatie la executare? (vezi toată discuția)