Am avut un credit de nevoi personale in franci elvetieni, pe care nu am mai putut sa il achit. Creditul a fost dat in executare cate un birou executoresc si suma de plata este mult prea mare. Bunuri personale am decat o masina, daca nu am cum sa platesc ce pot executa firmele de executare silita? Gen parinti, frati etc.
Si daca mai se poate face ceva o contestatie, o recalculare a sumei la data impumutului?
Executarea silita se va face exclusiv asupra bunurilor proprietatea dvs. si a veniturilor personale,contestatia asupra executarii silite se face in termen de 15 zile de cand ati luat la cunostinta de inceperea executarii silite sau,impotriva titlului executoriu oricand, inauntrul termenului de prescriptie a dreptului de a obtine executarea silita.[Art.715(3) NCPC].
Termen de contestare
zllatan
Buna seara ,va rog sa ma lamureasca cineva -care este termenul de contestare in istanta la o suspenadare a executarii silite emise de un executor ,,in baza ... (vezi toată discuția)
Cale de atac
echinacee
Buna ziua!
daca intr-o incuviintare executare silita,se mentioneaza,,fara cale de atac,, nu mai am posibilitatea de a depune contesteatie la executare? (vezi toată discuția)