avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 447 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Parcarea in mediul rural
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Parcarea in mediul rural

Buna ziua,

Locuiesc intr-un bloc construit in mediul rural, cu cateva locuri de parcare in fata blocului care sunt ocupate in permanenta. In jurul blocului sunt doar case. Majoritatea locatarilor sunt obligati sa parcheze pe unde apuca, adica pe langa gardurile oamenilor, pe marginea drumului. Problema intervine in momentul in care cei care au case acolo incep sa ridice stergatoare si sa comenteze, desi masinile nu blocheaza cai de acces.
Intrebarea mea este, spatiul care separa carosabilul de garduri nu este spatiu public? Au voie sa comenteze pentru faptul ca am parcat langa gardul lor?

++ Stiu ca in mediul urban sunt locuri de parcare administrate de primarie care se aloca contracost doritorilor. Exista ceva similar si in mediul rural?

Multumesc.
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 22:06, 31 Mai 2016
oanaa11 a scris:

spatiul care separa carosabilul de garduri nu este spatiu public?
Au voie sa comenteze pentru faptul ca am parcat langa gardul lor?

.

Este spatiu public
Atat timp cat comentatul inca nu este interzis si cei care locuiesc la casa au dreptul sa isi exprime opinia referitor la comportamentul acelora care locuiesc in imobile de locuit in comun
Exista ceva similar si in mediul rural?

Fiecare primarie in parte isi utilizeaza bugetul dupa propriul interes
Mai ales in mediu rural,altele sunt prioritatile inainte de executat parcari...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Loc de parcare ocupat abuziv alexciuta alexciuta Buna ziuă, As dori sa stiu următoarele informații. Sunt din Timișoara și locuiesc intr-un bloc mai nou construit, dar care nu are prevazute locuri ... (vezi toată discuția)
Poate masina straina sa parcheze langa blocul nostru ? Pilu Pilu Buna ziua, as avea rugamintea daca poate cineva sa ma lamureasca cu urmatoarea problema: Langa blocul unde locuiesc este un trotuar lat de 2 m., in continuare ... (vezi toată discuția)
Parcare pe domeniul public janteamarius janteamarius Buna ziua, Locuiesc la bloc, intr-o zona in care sunt probleme cu parcarile. In apropiere de blocul in care locuiesc, este sediul companiei Apa. In fata ... (vezi toată discuția)