avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 870 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Cum ma inscriu fiscal ca artist muzician/instrumentist?
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Cum ma inscriu fiscal ca artist muzician/instrumentist?

Buna ziua,
care sunt procedurile de inscriere fiscala ca artist instrumentist. Posed dimploma de studii emisa de Scoala Populara de Arta Bucuresti. Multumesc!
Ultima modificare: Marți, 31 Mai 2016
Em_M, utilizator
Cel mai recent răspuns: Em_M , utilizator 22:17, 1 Iunie 2016
~ Conținut șters la cerere ~
PFA sau Certificat de inscriere fiscala simpla ca in cazul traducatorilor autorizati?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pictor,cum sa vand tablouri?? principessa60 principessa60 buna ziua.imi place sa pictez,si m-am gandit sa imbin utilul cu placutul.Vreau sa vand tablourile pe care le fac dar nu stiu cum si unde.Trebuie sa infiintez ... (vezi toată discuția)
Infiintare galerie de arta galerieArta galerieArta Buna ziua, vreau sa va intreb cum pot eu, ca persoana fizica, sa imi deschid o galerie de arta in care sa imi pot vinde tablourile mele si ale altor artisti ... (vezi toată discuția)
Detin certificat de traducator tehnic si vreau sa fiu pfa MARISHKA MARISHKA Buna ziua. Detin certificat de traducator tehnic si vreau sa infiintez PFA. Am fost la Finante si mi-au zis ca profesie liberala este doar traducatorul ... (vezi toată discuția)