As dori sa stiu in ce conditii poate fi introdusa o fila CEC la plata dupa data la care este scadenta.
Totodata, as vrea sa stiu ce consecinte atrage aceasta fapta si ce actiuni am la dispozitie pentru a ma apara impotriva introducerii nelegale a filei CEC.
Daca s-a ajuns la scadenta trebuie sa depuneti fila CEC la banca in vederea procesarii.
Nu aveti la ce sa va expuneti. Daca debitorul nu are disponibil in cont este intr-adevar o problema. Dar banuiesc ca dvs. sunteti creditor din moment ce ati intrebat de introducerea filei CEC la scadenta.
Pe mine ma intereaza sa stiu daca ma pot apara cumva impotriva persoanei care a prezentat fila CEC dupa perioada de scadenta.
Din ce am citit in legea 59/1934 asupra cecului am observat ca cec-ul emis trebuie să fie prezentat la plată în termen de 15 zile.
As vrea sa stiu ce se intampla daca acest cec a fost prezentat la plata dupa acest termen. Fila cec a fost emisa in ianuarie 2015, iar ea a fost prezentata spre plata cu mult timp dupa aceasta data.
Ma pot indrepta cu vreo actiune impotriva persoanei care a introdus in mod nelegal (dupa termenul de 15 zile) cec-ul spre plata?
Fila cec
Universul_tau
Buna ziua,
As dori sa stiu in ce conditii poate fi introdusa o fila CEC la plata dupa data la care este scadenta.
Totodata, as vrea sa stiu ce consecinte ... (vezi toată discuția)
Fila cec
Universul_tau
Buna ziua,
Totodata, as vrea sa stiu ce consecinte ... (vezi toată discuția)