avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 428 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... Esalonare datorii anaf
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

Esalonare datorii anaf

buna ziua,
un pfa are o esalonare de un an la impozit venit la anaf, isi plateste corect ratele chiar si in plus, iar inainte de scadenta regularizari pe anul anterior isi achita integral esalonarea , deci anticipat cu 5 luni. Anaf nu opereza inchiderea esalonarii , pfa plateste in continuare ptr imp.regularizari si cand el considera ca nu mai are de plata nimic afla de fapt ca ,desi a platit inainte de termen esalonarea , ptr faptul ca nu a depus cerere de inchidere esalonare , i-a fost anulata si recalculate dob si penalitati incat are inca 1200 lei. este corect?

Alte discuții în legătură

Fiscalitate DumitruAndriana DumitruAndriana am obtinut esalonarea la bugetul de stat conf.OUG29/2011,in 2012 ,in luna iunie 2013 nu am putut citi recipisa laD112 pe care am depus-o in 25 ,am constatat ... (vezi toată discuția)
Notificat de o firma de recuperari creante anginico anginico Buna ziua, Va.rog frumos sa ma lamuriti cu urmat situatie : fiul meu a avut un abonament Orange care s-a desf ptr neplata in noiembrie 2011. A primit ... (vezi toată discuția)
Esalonare si amnistie flaviusl flaviusl Va scriu pentru a găsi cea mai buna cale de a finaliza esalonarea in curs pentru a beneficia de reducerea de 25%, si anularea accesoriilor, in termenul ... (vezi toată discuția)