avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1126 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Carte funciară - Cadastru, ... inregistrare cadastrala si intabulare
Discuție deschisă în Carte funciară - Cadastru, Intabulare şi alte formalităţi funciare

inregistrare cadastrala si intabulare

buna ziua,
ma confrunt cu o problema in ceea ce priveste inregistrarea cadastrala si intabularea unui imobil. Pentru a definitiva dosarul care urma fi depus la institutia competenta, mai trebuia inca un document, respectiv certificatul de edificare a constructiei. In acest sens am depus toate documentele in evederea emiterii acestui document. la momentul analizarii RLV-ul si fisei de calcul s-a constatat ca exista diferente destul de mari intre acestea. Ce si cum as putea sa rezolv aceasta situatie? Cum poate o constructie sa fie exacta in masuratori cu planul tehnic, precum si in fisa de calcul?! totusi, vorbim despre o constructie...
Va rog, daca poate sa ma indrume cineva - ce as putea face in situatia de fata!? Va multumesc anticipat!!

Alte discuții în legătură

Pierdere documente 19655 19655 Am cumparat o casa in anul 2006. In 2005 dezvoltatorul a scos o autorizatie de constructie de la primaria Pantelimon , desigur pe baza unui proiect, a unor ... (vezi toată discuția)
Lntabulare tunel care uneste 2 hale industriale apetra apetra Vorbim de o constructie cu suprafata la sol de 70 mp care uneste 2 hale de productie. Este sau nu necesara modificare plan de amplasament si fisa imobilului si ... (vezi toată discuția)
Intabulare cladire Oana  Tudor Oana Tudor Am o problema si nu reusesc sa ii gasesc soluţia. Societatea a cumparat de la alta societate o magazie (nu si terenul aferent). Această tranzacţie ca sa ii ... (vezi toată discuția)