avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 615 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... supraveghere video drum public
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

supraveghere video drum public

Buna ziua,

Am un vecin care si-a montat deasupra usii garajului ( intrarea in garaj se face din strada ) camera de supraveghere.
Problema care ma roade este ca aceasta camera video este indreptata catre strada astfel incat el poate vedea din casa cine intra pe strada cine pleaca la ce ora etc. Dupa cum este montata camera scopul acesteia nu este supravegherea garajului ci supravegherea drumului public. Dealtfel pe latura casei mai are o camera care de asemenea este montata spre strada.
Din pctul meu de vedere acest vecin poate sa-si monteze cate camere vrea, dar nu mi se pare normal sa fiu supravegheat cand plec de acasa, cand ma intorc etc.
As vrea sa stiu daca este legal ceea ce a facut el ?

Alte discuții în legătură

Camera video Dinte Dinte Buna seara! Am voie sa imi montez o camera de supraveghere deasupra usii mele, usa apartamentului? (mentionez ca locuiesc la bloc). Camera sa fie pe casa ... (vezi toată discuția)
Camere de supraveghere Alina.aly Alina.aly Buna seara! Locuiesc intrun andamblu de case cu o curte comuna in fata casei,mai exact 2 locuri de parcare in fata fiecarei case,teren propietate personala si ... (vezi toată discuția)
Supraveghere video imobil, in exterior cris2d2 cris2d2 Buna ziua. As dori sa imi montez un sistem de supraveghere de exterior, format din doua camere video, una montata pe peretele dinspre strada al casei, cealalta ... (vezi toată discuția)