avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 640 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... La cati metri trebuie plantat
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

La cati metri trebuie plantat

la cati metri poti planta un nuc fata de propietatea vecinului?
Cel mai recent răspuns: ContSters344547 , utilizator 09:26, 11 Iunie 2016
La o distanta suficienta incat sa nu stranga vecinul nucile.:)
la minim 3 m de gard.
Arborii trebuie sădiţi la o distanţă de cel puţin 2 metri de linia de hotar.
2m la pomii de talie mica mijlocie.La cei cu coroana si radacini mari cum sunt nucii, teii, stejarii etc distanta e 3 m . Chiar si la 3 m plantat, coroana unui nuc depaseste linia de granita si va trece la vecini.
Ultima modificare: Sâmbătă, 11 Iunie 2016
ContSters344547, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Distanta minima fata de limita proprietatii la care este permisa plantarea pomilor vasilica52 vasilica52 Va rog sa-mi spuneti care este distanta minima fata de limita proprietatii la care este permisa plantarea pomilor si care este baza legala. Doresc sa stiu ... (vezi toată discuția)
Nucul plantat la un metru de gard gabriella1 gabriella1 da, un vecin a plantat un nuc la o distanta de 1 m de gard. dincoace de gard se afla famtana mea! copacul a fost plantat de 2 luni de zile... deci, intre nuc ... (vezi toată discuția)
Vecinul taie de la gard pomii vechi de 40 ani? vasilegmx vasilegmx Am un vecin venit Nou prin Concubinaj.Vecina propietara nu a avut probleme cu Pomii care fäceu umbrä än amändouä pärtile mai ales Vara foarte pläcut.De ... (vezi toată discuția)