avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 567 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... hotararea de renuntare
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

hotararea de renuntare

buna dimineata.
hotararea ce are ca obiect un conflict de munca pronuntata in temeiul art. 408 NCPC, cand renuntarea s-a facut in calea de atac a apelului, poate fi supusa recursului in temeiul art. 410 din ncpc?
va multumesc.
Ultima modificare: Vineri, 3 Iunie 2016
misugeorge, utilizator
Cel mai recent răspuns: misugeorge , utilizator 23:36, 4 Iunie 2016
daca se poate un raspuns, va rog. stie cineva, are experienta?: o hotarare de renuntare (renuntarea la unul din drepturi s-a facut in calea de ataca a apelului) data in apel conflicte de munca poate fi atacata cu recurs conform art. 410 din NCPC?
Da, poate fi atacata cu recurs conform art.410 NCPC,hotararea de renuntare este supusa recursului care se judeca de instanta superioara celei care a luat act de renuntarea la drepul pretins.
va multumesc pentru raspuns. asta inseamna ca este supusa recursului si nu mai poate fi pus in discutie art. 483 alin. (2) din ncpc?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Renuntare la un drept ContSters374338 ContSters374338 hotararea din apel conflicte de munca pronuntata in coditiile art. 408 alin. (2) din ncpc mai este supusa recursului, desi se prevede la art 410 ncpc ca aceast ... (vezi toată discuția)
Care este calea de atac legala Carturarul Carturarul Am fost dat in judecata de Asociatia de propietari si s-a dat sentinta (nu s-a comunicat inca). Problema este calea de atac specificata: recursul. Eu stiam ... (vezi toată discuția)
Instanta a schimbat apelul in recurs myhy myhy Buna ziua, As dori sa va rog pt o lamurire in problema mea. Am un proces cu Asociatia de proprietari din blocul in care locuiesc. Nemultumit de sentinta ... (vezi toată discuția)