Doresc sa stiu daca este legal ca un magazin sa ma oblige sa cumpar de 10 lei cu cardul atata timp cat eu vreau sa cumpar doar o paine de 2.5 lei.Din punctul meu de vedere este ilegal sa faci asa ceva, raspunsul lor este comisionul platit la banca, raspunsul meu este renunta la POS.Chiar am de gand sa fac o sesizare catre ANAF dar mai intai doresc sa stiu daca ceea ce practica magazinul este o ilegalitate care poate fi sanctionata de catre ANAF.Multumesc anticipat!
Deci v-a obligat sau nu v-a acceptat sa platiti cu cardul? N-am prea inteles? Nu exista legislatie de limitare a platii si puteti sesiza protectia consumatorului.
mi-a acceptat sa platesc cu cardul dar mi-a impus sa fac cumparaturi de minim 10 lei...ori cumperi de 10 lei ori nu mai cumperi.As fi cumparat din alta parte dar doar acolo am gasit deschis.Deci mie mi se pare ca m-a obligat/ mi-a impus sa cumpar mai multe produse decat as fi avut nevoie.
Judecata
dflorin3
Buna ziua.
Prietena mea lucreaza intr-un magazin de electrocasnice...foarte renumit la noi.
Problema este urmatoarea:
Anul trecut in Decembrie 2013,la o ... (vezi toată discuția)