avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 680 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Cum pot da statul in judecata la CEDO?
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Cum pot da statul in judecata la CEDO?

Buna ziua,
Abia ce am iesit din inchisoare, si vreau sa dau statul in judecata la CEDO pentru incalcarea drepturilor si conditiile in care am fost tinut inchis. Va rog sa ma ajutati , sa imi spuneti care e procedura, si la cine pot apela sa ma reprezinte. Am inteles ca sunt birouri de avocatura speciale pentru asa ceva. Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:59, 4 Iunie 2016
1.Regulament Forum

2.6. In forum nu se stabilesc relatii profesionale intre cel care intreaba si cel care raspunde, cererile si ofertele de consultanta se fac in 3 moduri: prin intermediul mesageriei private, prin alegerea unui consultant din Catalog sau prin trimiterea unei cereri de oferta la Bursa consultantilor.

www.avocatnet.ro/content/con...

www.avocatnet.ro/content/bc|...

2. Cetatenii romani au posibilitatea sa dea statul in judecata, daca le-au fost incalcate drepturile fundamentale prevazute de Conventia Europeana a Drepturilor Omului. Pentru a face lucru, ei trebuie sa adreseze o cerere Curtii Europene a Drepturilor Omului, institutia care garanteaza respectarea acestor drepturi.

Cum poti da statul in judecata la CEDO
www.avocatnet.ro/content/art...

www.avocatnet.ro/content/art...

[ link extern ]



~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Eliberare diploma spiru haret tudor31 tudor31 As dori sa deschid un proces impotriva USH pentru a mi se elibera diploma de licenta. Dintre cei care au facut deja acest pas, ma puteti ajuta va rog cu un ... (vezi toată discuția)
Avocat recuperare drepturi salariale tudor-daniela-mariana tudor-daniela-mariana vreau sa angajez un avocat din galati specialist in insolvente pentru recuperarea drepturilor salariale.danalia007@yahoo.com. (vezi toată discuția)
Avocat recuperare creante rome rome Asociatie de proprietari din Bucuresti dorim un avocat pentru actionarea in judecata a unor restantieri (vezi toată discuția)