avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 694 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Amenda si permis suspendat
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Amenda si permis suspendat

Buna ziua,recent mi-a fost suspendat permisul pe 3 luni,am fost filmat iar sanctiunea mi-a fost data de alta masina,tot vad pe internet ca agentul care imi da sanctiunea trebuie sa fie si cel constatator,intrebarea mea este daca e adevarat?Am vre-o sansa daca fac contestatie chiar daca am fost filmat ?Nu am fost prins beat sau necedand prioritate pietonilor,nu am vazut semnalele luminoase la trecere de cale ferata si am trecut dupa ce m-am asigurat vizual,vazand trenul stand pe loc.
Cel mai recent răspuns: Gabriel Klein Kiritescu , utilizator 13:07, 5 Iunie 2016
Buna ziua,
Va sfatuiesc sa discutati cu un avocat inainte de orice
Da, informatia e corecta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Abuz din partea politiei dincabogdan dincabogdan buna seara in urma cu 3 zile...la o razie a politiei rutiere am fost surprins trecand peste o cale ferata semnalizata dar foarte slab atat cu semnale ... (vezi toată discuția)
Suspendare permis trecere la cale ferata Dorrian Dorrian As dori sa va relatez o situatie prin care am trecut acum doua zile in speranta ca ma poate ajuta cineva cu sfaturi daca intradevar am gresit sau daca a fost ... (vezi toată discuția)
Am avut un accident cu trenul la trecerea la nivel cu calea ferată, semnalizată doar cu crucea sf. andrei. mi-a fost suspendat permisul pe trei luni fără drept de conducere, este corect? oana8989 oana8989 Bună ziua.La trecerea la nivel cu calea ferata semnalizata cu semnul Sf Andrei am avut un accident cu trenul din cauza vizibilității reduse.Mi-a fost ... (vezi toată discuția)