avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 438 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Pierderi tehnologice si rebuturi productie paine
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Pierderi tehnologice si rebuturi productie paine

Buna ziua. Ma intereseaza sa stiu cum se inregistreaza, la o unitate de productie paine, pierderile tehnologice (aluat stricat si aruncat, faina ramasa pe saci etc), rebuturile ce nu se pot valorifica (paine arsa sau necoapta) precum si painea ramasa nevanduta si aruncata. Totodata as dori sa stiu si ce documente justificative se intocmesc si care sunt limitele admise la pierderi tehnologice si la rebuturi si deseuri.
Multumesc

Alte discuții în legătură

Tva vanzare-cumparare deseuri electronice d.e.e. mirelap19 mirelap19 Va rog frumos sa-mi spuneti opinia Dvs. referitoare la urmatoarea situatie: doua firme platitoare de TVA efectueaza o operatiune de vanzare-cumparare deseuri ... (vezi toată discuția)
Contabilitate deseuri reciclabile rotaru mihaela rotaru mihaela Buna!Sunt in impas in ce priveste o astfel de evidenta contabila!Poate cineva sa ma lamureasca in privinta contabilitatii de gestiune? Mai exact este ... (vezi toată discuția)
Deprecieri cantitative de stocuri Chris-Cross Chris-Cross Am achizitionat piper boabe.Dupa 6 luni acesta,uscandu-se,a mai scazut in greutate.Ceb trebuie facut in acest sens dpv al ctb de gestiunie si ce anume din ... (vezi toată discuția)