avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1303 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme privind insolvenţa, ... Creante nascute ulterior intrarii in insolventa
Discuție deschisă în Probleme privind insolvenţa, lichidarea judiciară şi falimentul

Creante nascute ulterior intrarii in insolventa

Buna ziua
Cum se platesc creantele nascute ulterior intrarii in insolventa (Legea 85/2016). Mentionez ca societatea noastra a incheiat un contract in baza OUG 34/2016 privind achizitiile publice avand ca obiect robineti industriali. Societatea in insolventa ne convoaca sa renegociem termenele de plata in baza art 77 din Legea 85/2016. Apreciem insa ca societatea noastra este o societate de productie, iar nu furnizor de servicii la care face referire articolul invocat mai sus.
Va multumesc anticipat si asteptam cu interes raspunsul dumneavoastra.

Alte discuții în legătură

Suma inscrisa la masa credala si suma primita efectiv amelyah amelyah Buna seara! Va rog daca se poate sa ma lamuriti cu o problema. Un creditor bugetar s-a inscris la masa credala in anul 200x cu suma de plata pe care firma ... (vezi toată discuția)
Plata majorari si penalitati dupa intrarea in insolventa monica i monica i As dori sa stiu in baza carui act normativ nu se mai calculeaza majorari si penalitati pentru debite restante de la data intrarii in insolventa a unei firme (vezi toată discuția)
Facturi emise ulterior intrarii in insolventa advsys advsys buna ziua, care este procedura recuperarii debitului restant daca firma este in insolventa iar societatea noastra a emis facturi ulterior intrari in ... (vezi toată discuția)