avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 830 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Ridicare Poprire
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Ridicare Poprire

Buna ziua,
Am avut o poprire pus pe conturi pentru neplata contributiilor legate de PFA in data de 27.05.2016. In data de 31.05.2016 am primit pe portalul online o instintare ca plata a fost facuta (dintr-un cont de locuinte de la BCR, nu cel de salar).
Astazi (7.06.2016) am primit salarul intr-un alt cont (BT) si am aceeasi suma blocata si acolo. Momentan sunt in Cluj-Napoca si PFA-ul imi e deschis in Targu-Mures, nu am cum sa aduc in timp util o hartie de la finante sa imi ridica poprirea.
Intrebarea mea este, cam in cat timp trimit cei de la ANAF ridicarea popririi ? (am mai avut PFA-uri poprite si tot timpul s-au "rezolvat singure" fara sa aduc eu hartie de la finante).

Alte discuții în legătură

Poprire cont- pt neplata impozit finante lucaamval lucaamval Buna ziua, Am primit înștiințarea de la banca ca mi-a fost poprit contul pt neplata impozitului pe profit pt un PFA. Valoarea poprita este ... (vezi toată discuția)
Poprire platita din doua conturi coma4ever coma4ever Buna ziua, Am avut o poprire facuta pe contul de salar si si pe un cont de economii de catre anaf pentru contributiile aferente unui PFA. Am primit mesaj ... (vezi toată discuția)
Abuz bcr? blocare plata salarii FlorinMihaiM FlorinMihaiM Buna ziua! Lucrez in cadrul unei societati, care, acum mai mult de 2 ani, a primit o poprire pe conturi, de la creditor bugetar (ANAF). Suma disponibila in ... (vezi toată discuția)