avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 550 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Învăţământ - probleme ... Legea nr. 85/2016 privind plata diferenţelor ...
Discuție deschisă în Învăţământ - probleme juridice conexe

Legea nr. 85/2016 privind plata diferenţelor salariale cuvenite personalului didactic din învăţământul de stat

Buna ziua,

As vrea sa va intreb in ce masura pot benefica de reglementarile legii nr. 85/2016 privind plata diferenţelor salariale cuvenite personalului didactic din învăţământul de stat pentru perioada octombrie 2008-13 mai 2011 daca in prezent nu mai sunt angajata in domeniu (in decembrie 2012 mi-am dat demisia si am plecat din sistemul de invatamant). Mentionez ca am fost angajata a unei universitati de stat in perioda 2002-2012 ocupand functia de secretar iar in perioada 2008-2011 am fost afectata de reducerile salariale si nu am benefiat de compensatii prin vreo hotarare judecatoareasca intrucat lista membrilor afiliati ai sindicatului nu a fost depusa complet.
Multumesc anticipat pentru raspuns.

Alte discuții în legătură

Referent (tesa) in invatamantul superior are dreptul la plata diferentelor salariale in baza a legii nr. 85/2016 laviniqua laviniqua Buna ziua, O persoana incadrata ca Referent SIII (TESA) in invatamantul superior de stat in perioada 2008-2011 are dreptul la plata diferentelor salariale ... (vezi toată discuția)
Sume obtinute prin hotarari judecatoresti auricabat auricabat Buna ziua, Am 66 de ani, am lucrat in invatamant ca si administrator financiar, pensionara din anul 2012. In 2015, mi s-a acordat 5% din valoarea unei ... (vezi toată discuția)
Legea 85/2016 mic57 mic57 Conform legii 85/2016 drepturile salariale privind plata diferenţelor cuvenite personalului didactic din învăţământul de stat pentru perioada octombrie ... (vezi toată discuția)