avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 576 soluții astăzi

Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Legea 85/2016
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Legea 85/2016

Conform legii 85/2016 drepturile salariale privind plata diferenţelor cuvenite personalului didactic din învăţământul de stat pentru perioada octombrie 2008-13 mai 2011se face in transe trimestriale pe o perioada de 5 ani incepand cu data de intrare in vigoare a legii.
Anul acesta Universitatea la care lucrez NU a platit nimic din drepturile prevazute de Legea 85/2016. Ce pot face ?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 19:48, 19 Iunie 2017
O puteti actiona in instanta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plata diferente salariale conform legii 85/2016 andrei_70 andrei_70 Va abordez pe aceasta cale deoarece am nelamuriri cu privire la aplicarea legii 85/2016. Speta este urmatoarea: Unitatea noastra a fost data in judecata ... (vezi toată discuția)
Sume obtinute prin hotarari judecatoresti auricabat auricabat Buna ziua, Am 66 de ani, am lucrat in invatamant ca si administrator financiar, pensionara din anul 2012. In 2015, mi s-a acordat 5% din valoarea unei ... (vezi toată discuția)
Profesorii vor primi, în decurs de cinci ani, diferenţele salariale la care aveau dreptul între octombrie 2008 şi mai 2011 unFostProfesor unFostProfesor Profesorii vor primi, în decurs de cinci ani, diferenţele salariale la care aveau dreptul între octombrie 2008 şi mai 2011. Am vazut in metodologie ca ... (vezi toată discuția)