Profesorii vor primi, în decurs de cinci ani, diferenţele salariale la care aveau dreptul între octombrie 2008 şi mai 2011.
Am vazut in metodologie ca pensionarii care au iesit la pensie in perioada octombrie 2008 - 13 mai 2011 vor primi toti banii odata.
Nu imi e clar ce se intampla in cazul celor care au demisionat din invatamant in timpul acelei perioade si nu mai lucreaza in invatamant.
Vor primi toata suma sau esalonat pe 5 ani?
Potrivit Legii 85/2016, pentru personalul didactic pensionat, care este indreptatit sa primeasca diferente salariale pentru perioada octombrie 2008 – 13 mai 2011, plata acestora se face intr-o singura transa, iar pentru personalul didactic care se pensioneaza dupa data intrarii in vigoare a prezentei legi, plata diferentelor salariale se face esalonat, astfel incat sa fie incheiata cel mai tarziu la data pensionarii.
Pentru restul, se platesc drepturile esalonat, pe o perioada de 5 ani, de la data intrarii in vigoare a legii.
Legea 85/2016
auricabat
Buna ziua
Va rog sa ma edificati intr-o problema.
Am lucrat ca administrator financiar-contabil in invatamint, in momentul de fata fiind pensionara.
Am o ... (vezi toată discuția)