avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 804 soluții astăzi

Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Angajat al firmei presteaza acceasi activitate si la ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Angajat al firmei presteaza acceasi activitate si la un PFA

Buna ziua,
Am angajata o femeie de serviciu cu contract de munca pe perioada nedeterminata.
Poate presta servicii de curatenie si la un PFA, acesta fiind de acord sa plateasca o cota parte din salariul brut pe care il platesc angajatei?
Daca DA, care este Solutia legala ? (contract de prestari servicii, etc, etc)
Multumesc pentru citirea intrebarii!
Cel mai recent răspuns: Florin Cioca , Consilier juridic 15:16, 8 Iunie 2016
tiberiu60 a scris:

.... Deci, daca nu este posibil ca sa fie angajata doar la un singur angajator si cei doi angajatori sa isi regleze intre ei deconturile, inseamna ca este ceea ce v-am comunicat eu.
Cu stima

Nu este posibil asa ceva, decat in situatia in care unul dintre angajatori are si calitatea de agent de plasare forta de munca.
Multumesc,
Cu stima,
@tiberiu60
Firma dvs poate incheia un contr de prest servicii de curatenie cu cealalta firma, insa va trebui sa aiba codul CAEN respectiv, pentru aceasta activitate.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua, care este timul maxim de lucru legal a unui angajat ... marcucarolina marcucarolina Buna ziua, Care este timul maxim de lucru legal a unui angajat la mai multie societatii? Va multumesc! (vezi toată discuția)
Legislatie cu privire la nr de ore lucrate de un angajat cu mai multe contracte eliza.ilie eliza.ilie Care este numarul maxim de ore pe zi ce poate fi lucrat de un angajat cu mai multe contracte de munca la mai multi angajatori? Va rog trimiteti si articolul de ... (vezi toată discuția)
Cim 8 ore plus part time catalin nicolae catalin nicolae Buna ziua, vreau sa angajez o persoana care are deja la o alta firma contract pe 8 ore. Va rog sa imi spuneti daca e legal si care este timpul minim ( pe zi, ... (vezi toată discuția)