avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 790 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... pensie comunitara,dosar de pensie depus de mai bine de ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

pensie comunitara,dosar de pensie depus de mai bine de un an

Buna ziua, am depus dosarul de pensionare anticipata partial la casa de pensii Alba la 01.04 2015 .Am o vechime de munca in Romania de 27 de ani si in Italia de aproximativ 7 ani. Sunt femeie nascuta la 27.07.1957.
La dosarul de pensionare am atasat atat formularul E 202 cat si formularul E 207.
A trecut mai bine de un an si cei de la casa de pensii Alba imi spun ca statul Italian nu a trimes Formularul E 205.
Ce se poate face? Nu exista un termen limita ?
Cu respect astept un raspuns .

Alte discuții în legătură

Pensie pentru perioada lucrata in strainatate Anitek59 Anitek59 Buna ziua,sint asistenta madicala. Sint nascuta in 1959 .Am lucrat in tara in spital incepind di 1978 pina in 2002.Din 2002 lucrez in italia cu contract de ... (vezi toată discuția)
Pensie anticipata partiala eugeniacoroian eugeniacoroian Buna ziua As dori cateva raspunsuri la urmatoarele intrebari: Am o vechime in munca in Romania de 27 de ani si in Italia de 8 ani. Sunt nascuta la data ... (vezi toată discuția)
Pensie comunitara eugeniacrn eugeniacrn Sunt nascuta in iulie 1957 .In prezent sunt pensionata anticipat cu pensie comunitara avand 27 ani lucrati in Romania si 8 ani si 4 luni in Italia. In ... (vezi toată discuția)