avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 408 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Învăţământ - probleme ... Examen licenta dupa 15 ani de la terminarea studiilor?
Discuție deschisă în Învăţământ - probleme juridice conexe

Examen licenta dupa 15 ani de la terminarea studiilor?

Buna ziua,
Situatia sta in felul urmator:
-studii finalizate in urma cu 15 ani la o facultate particulara (exista o adeverinta care atesta finalizarea cursurilor);
-in acest moment facultatea nu mai exista;
-se mai poate sustine examen de licenta la o institutie acreditata? Daca da, in ce conditii?
Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: geodumi , utilizator 16:34, 8 Iunie 2016
Se poate sustine examenul de licenta la o institutie acreditata, insa va trebui sa verificati care sunt conditiile la Universitatea respectiva.

Multumesc frumos pt raspuns, freeelis!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Eliberare diploma de licenta de la universitatea spiru haret Nimi Nimi Buna ziua, Sunt absolvent al Facultatii de Drept si Administratie Publica din Bucuresti,specializarea Drept,din cadrul Universitatii Spiru Haret,durata ... (vezi toată discuția)
Bună ziua! m.am înscris astăzi la facultatea centrul internațional ... IULIANA26. IULIANA26. Bună ziua! M.am înscris astăzi la facultatea Centrul Internațional pentru învățământ Superior \"Tehnoeconomia Europeana\", dar tot astăzi am ... (vezi toată discuția)
Poate beneficia de indemnizatie de somaj daca a terminat facultatea anul trecut dar a a dat licenta acum? musatmihai1988 musatmihai1988 Buna ziua, am si eu o problema de fapt sora mea a terminat facultatea in vara august 2011 dar fara diploma de licenta ,a fost la ajofm atunci si nu a avut ... (vezi toată discuția)