avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 447 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Legislaţie europeană, CEDO, UE, ... termen cedo
Discuție deschisă în Legislaţie europeană, CEDO, UE, proceduri europene

termen cedo

am pe rol la cedo un dosar.acum cateva luni am primit o instiintare prin care mi se comunica ca dosarul meu se afla la cam 3 si mi s-au cerut ceva acte suplimentare.in limba romana.am si ceva timbre speciale cu numele meu pe care trebuie sa le lipesc ori de cate ori trimit ceva la ei.are cumva cineva o idee cat ar mai putea dura?am vazut ca sunt foarte multe raspunsuri ce vin de la aceasta camera 3.
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 14:00, 29 August 2009
Un proces la CEDO poate dura si cativa ani ... Intr-adevar, Grefa Curtii poate să vă solicite documente, informaţii sau explicaţii suplimentare referitoare la plângerea dumneavoastră.
Da,Grefa Curtii va va tine la curent cu desfasurarea cauzei si este in interesul dvs de a trimite toate documentele solicitate de catre aceasta. In ceea ce priveste durata procesului...nu exista un termen limita in acest sens. In functie de incarcarea Curtii cu cauze,importanta dosarului,poate dura chiar cativa ani.
Da, procesul la CEDO va dura cativa ani buni.
Nu asa vrea sa va descurajez,dar s-au dat hotarari si dupa 9 ani! Dar poate nu va fi cazul dvs! Mult succes!
acum cateva zile ne-au contactat din nou..speram sa nu dureze chiar 9 ani cu toate ca stim ca pana vom primi raspuns de la cedo pedeapsa sotului meu nevinovat va fi executata......

Alte discuții în legătură

Cedo neluistrate5 neluistrate5 sunt condamnat an tara la cinci ani cu ezecutare pentru trafic de persoane dar din toate acuzatile care mau anvinuit nau nici un pic de adevar an declaratile ... (vezi toată discuția)
As putea da statul in judecata?!va rog ajutati-ma madalina stanculescu madalina stanculescu Buna ziua as vrea sa imi descriu cazul chiar daca nu este terminat definitiv dar as vrea sa stiu ce am de facut pe mai departe In anul 2005 am suferit un ... (vezi toată discuția)
Curtea europeana a drepturilor omului - procedura dupa inregistrare plangere apetra apetra Avem o plangere inregistrata la CEDO. Putem fi executati in Romania pe baza unei hotarari definitive a Inaltei Curti de Casatie si Justitie daca procedura ... (vezi toată discuția)