avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 723 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... CARIERA FUNCTIONARI PUBLICI
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

CARIERA FUNCTIONARI PUBLICI

Buna ziua
In prezent sunt functionar public(contabil) si prin dispozitia primarului cu avizul ANFP am atributii de secretar. Intrebarea mea este cum difera procedura de examinare pentru Concursul de promovare pentru ocuparea funcţiei publice de conducere vacante de secretar al comunei, fata de Concursul de recrutare pentru ocuparea funcţiei publice de conducere vacante de secretar al comunei.
Va multumesc

Alte discuții în legătură

Organigrama si statul de functii - administratie publica mihaita10 mihaita10 Buna ziua, 1) Am fost functionar public, incadrat inspector la biroul resurse umane, mi- am dat demisia din functionar public, am dat concurs pe un post ... (vezi toată discuția)
Secretar comuna cosminic cosminic in cazul in care la concursul ptr ocuparea functiei de secretar cumuna niciun cuncurent nu a fost admis cand se va mai scoate postul la concurs si de catre ... (vezi toată discuția)
Cine organizeaza concursul pentru ocuparea unui post vacant de secretar comuna? bogdanmarinela bogdanmarinela Cine organizeaza concursul pentru ocuparea unui post vacant de secretar comuna si ce trebuie sa faca Primaria? (vezi toată discuția)