avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 656 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... reziliere contract prestari servicii pentru neplata
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

reziliere contract prestari servicii pentru neplata

buna ziua,

sunt grafician, asociat unic, si lucrez in baza unui contract cu sume fixe pentru o companie care nu mi-a platit deja de 5 luni, 5 facturi

in contract am specificat ca acesta va fi semnat pentru 6 luni, dar daca niciuna dintre parti nu cere incetarea, acesta se va prelungi automat

in momentul si situatia de fata, eu as dori sa incetez si sa inchid acest contract printr-un act aditional

as vrea sa stiu ce consecinte ar fi daca eu sunt cel care cere inchiderea contractului? si daca pot trece in acest act aditional de reziliere o lista cu servicii pe care eu le-am realizat cu succes? as vrea sa am semnatura pe aceste servicii, sa nu ma trezesc mai apoi sa aflu ca nu imi primesc banii pentru ca se considera ca nu am facut nu stiu ce. un exemplu ar fi "website-ul functioneaza perfect, am predat toate materialele grafice, mail-urile functioneaza perfect etc.

sau sa fac un proces verbal pe langa actul aditional de reziliere?

va multumesc.

Alte discuții în legătură

Prelungirea abonamentului de telefonie mobila fara acord Iasmina09 Iasmina09 Buna ziua, Intampin o problema ca marea companie Vodafone, aprox acum trei saptamani am primit un telefon de la un consultant pentru prelungirea abonamentului ... (vezi toată discuția)
Acord tacit bogdan77m bogdan77m Daca un contract de inchiriere are stipulat la un articol faptul ca se prelungeste prin acordul tacit al partilor daca una dintre parti nu notifica celeilalte ... (vezi toată discuția)
Reziliere unilaterala contract drepturi autor Diana Nestor Diana Nestor Buna seara, am semnat in Martie anul trecut cu o firma de evenimente un contract de colaborare pt 12 luni (cu prelungire automata dacă niciuna din părți nu ... (vezi toată discuția)