avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 394 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Atribuire teren aferent.
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Atribuire teren aferent.

Buna ziua.
in anul 2011 a fost respins (refuzat) o solicitare de ” atribuirea in proprietate a terenului aferent apartamentului” -motivat fiind -”pentru a putea da curs acesteia este necesar radierea inscrierii de la foaia B din extrasul de CF ”-si anume a fost notat in CF un proces avand ca obiect granituire si revendicare. Deci nu s-a eliberat Ordinul Prefectului.
În anul 2016 pentru aceleas apartament și aceleas proprietar de apartament a fost eliberat Ordinul Prefectului, de și notarea in CF nu a fost radiat pe motivul că nici procesul nu s-a terminat.
In care data este suspiciune de nelegalitate sau cand nu s-a respectat legea de atribuire.
Multumesc.

Alte discuții în legătură

Probleme imobil nou PopescuSulica PopescuSulica Cum pot afla problemele unui imobil nou in cazul in care cartea funciara este libera de sarcini? Este adevarat ca se pot iradia procesele din foaia de sarcini ... (vezi toată discuția)
Legea 165/2013 versus revendicare pusa2mimi pusa2mimi Buna ziua. Pun in discutie o problema mai complicata: X a avut cerere la legea 18/1991, pentru doua suprafete de teren una intravilan aferenta casei de ... (vezi toată discuția)
Diferenta intre cf si realitate rodica321 rodica321 Am si eu o problema cu un teren cumparat acum cativa ani. Terenul are 2000 mp inscrisi in CF, din care momentan am 1821 mp, vecinul a cumparat 1900 mp (in ... (vezi toată discuția)