avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 421 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Carte funciară - Cadastru, ... Probleme imobil nou
Discuție deschisă în Carte funciară - Cadastru, Intabulare şi alte formalităţi funciare

Probleme imobil nou

Cum pot afla problemele unui imobil nou in cazul in care cartea funciara este libera de sarcini? Este adevarat ca se pot iradia procesele din foaia de sarcini odata ce au fost castigate? Multumesc!
Cel mai recent răspuns: liamic43 , utilizator 07:08, 29 Martie 2015
O cerere de eliberare a unui Extras de carte funciară de informare cu privire la imobil având nr.....-veți vedea dacă are sau nu sarcini
Orice litigiu notat în CF se poate radia(nu iradia) în urma unei hotărâri definitive și irevocabile. care trebuie să fie atașată la dosarul respectivului imobil.Se va pronunța o ÎNCHEIERE de CF care va fi și ea notată în CF și prin urmare litigiile ca și radierile , absolut toate, vor rămâne, chiar dacă sunt radiate, în CF.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Trebuie sa vand apartamentul si inca am mentiuni in cartea funciara mir_ella56 mir_ella56 POT FACE ?VANZAREA!am mentiune ,,litigiu in cartea funciara .Din cauza concediului la judecatorie nu am reusit sa fiu in termen .AM DECLARATIE NOTARIALA de la ... (vezi toată discuția)
Angajament de plata, radiere somatie din cf Neaguirina12 Neaguirina12 Daca ai notat in cartea funciara o somatie de plata si tu faci un angajament de plata cu BEJ aceasta se radiaza imediat? (vezi toată discuția)
Radiere litigiu,contestatie la executare care este in suspendare de 13 luni.am nevoie de raspuns urgent ,va rog. ChiriacMa ChiriacMa Buna ziua, Sunt proprietarul unui imobil printr-un act de adjudecare ce are cerere contestatie la executare din partea debitorilor,cerere care este in ... (vezi toată discuția)