avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 769 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Radiere litigiu,contestatie la executare care este in ...
Discuție deschisă în Executare silită

Radiere litigiu,contestatie la executare care este in suspendare de 13 luni.am nevoie de raspuns urgent ,va rog.

Buna ziua,
Sunt proprietarul unui imobil printr-un act de adjudecare ce are cerere contestatie la executare din partea debitorilor,cerere care este in suspendare de mai bine de un an de zile pentru ca contestatorii nu au facut dovada achitării,onorariului de expert(suspendare pt neandeplinirea obligatiilor procesuale de catre contestatari).Pt a radia acest litigiu din cartea funciară pot depune la instanta o cerere de perimare de drept din oficiu ca urmare a depasirii termenului ,pot cere eu o hot definit si irevocabila sau trebuie neaparat o declaratie notariala din partea contestat depusa la instanta?Va multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: IMicro Bucuresti , Consilier juridic 08:54, 7 Iulie 2015
radierea notarilor din cartea funciara,conform disp L nr 7/1996 republicata se poate face fie prin document autentificat ,fie prin hotarare judecatoreasca definitiva
In speta dvs este necesara hotarare judecatoreasca
Da, mai întâi depuneți cerere de constatare perimare, în dosarul de contestație. După ce se pronunță perimarea și se redactează hotărârea, cereți radierea litigiului notat în CF.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Posibilitatea sa fie radiat litigiul din cf madalina1205 madalina1205 Buna seara, Am si eu o problema, am avut un proces si pe parcursul lui am pus litigiu in cartea funciara pe cladirea cu care m-am judecat. In urma ... (vezi toată discuția)
Vanzare imobil cu litigiu inscris in cf popescu_ion_2014 popescu_ion_2014 Buna seara! Am cumparat un imobil la o licitatie publica. Creditorul ipotecar nemultumit de pretu de vanzare, desi nu s-a prezentat la niciunul din ... (vezi toată discuția)
Radiere antecontract cf Ioana Grigore Ioana Grigore Buna ziua, As vrea sa stiu si eu o alta modalitatea decat pe cale judecatoreasca de a radia un antecontract din Cf.Eu am cumparat in .urma cu 8 luni o ... (vezi toată discuția)