avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1225 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Vanzare cladire 4 apartamente P+1,prin cota parte 1/4 ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Vanzare cladire 4 apartamente P+1,prin cota parte 1/4 catre 4 cumparatori

1.Buna ziua.Ma confrunt cu urmatoarele probleme.Am in Cartea funciara (persoana fizica) o cladire cu 4 apartamente P+1,pe care doresc sa o vand la 4 cumparatori prin diviziune cota parte 1/4.Fiecare cota parte este apartamentul respectiv,suprafetele sunt egale.Nu cred ca o sa gasesc 4 cumparatori o data,asa ca o sa vand pe rand.Dupa ce le-am vandut la cei 4,ei isi pot face singuri apartamentarea fara sa aibe probleme la cartea funciara??Exista vreun risc ca sa le fie respinsa apartamentarea?Eu ca si vanzator pot avea probleme ca le-am vandut in felul acesta?Nu doresc sa fac eu apartamentare si dupa aia sa vand separat din cauza tva.Va rog sa imi explicati la ce riscuri ma expun.
2.Am in Cartea funciara un Hotel cu 10 apartamete.Doresc de asemenea sa procedez la fel ca mai sus.Sa vand cota parte 1/10 la diversi cumparatori dupa care ei o sa isi faca apartamentare.Spune-ti-mi daca este posibil si la ce riscuri ma expun?Exista vreun risc ca sa le respinga apartamentarea lor?
Toate aceste proprietati se afla pe un singur teren,si cu posibiliate de parcare pt fiecare apartament.Toate informatiile pe care le primesc sunt binevenite.
Ultima modificare: Joi, 9 Iunie 2016
mariussa, utilizator

Alte discuții în legătură

Vanzare cladire 4 apartamente p+1,prin cota parte 1/4 catre 4 cumparatori mariussa mariussa 1.Buna ziua.Ma confrunt cu urmatoarele probleme.Am in Cartea funciara (persoana fizica) o cladire cu 4 apartamente P+1,pe care doresc sa o vand la 4 ... (vezi toată discuția)
Instrainare cota parte indiviza teren fara acord proprietari pentru acces auto crimus crimus Proprietarul unui teren a construit pe acesta un bloc, la parter avand 2 spatii comerciale pe care si le-a pastrat pentru el. In Cartea Funciara aceste spatii ... (vezi toată discuția)
Acord de asociere SethBV SethBV Buna ziua, Locuiesc intr-un ansamblu rezidential nou, format din 4 blocuri. La subsol, sub toate cele 4 blocuri este o parcare subterana. Fiecare bloc are ... (vezi toată discuția)