avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 901 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Societate comesciala
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Societate comesciala

Ce tipuri de societate comerciala imi da dreptul sa lucrez si in UE si care aste mai avantajoasa ?????
Cel mai recent răspuns: REINVENT CONSULTING , Consilier juridic 12:15, 21 Iunie 2016
buna ziua,

Referitor la infiintarea unui PFA sau SRL (la nivel national), in articolul urmator puteti vedea argumentele pro si contra, conform expertilor nostri juridici si financiari:
[ link extern ] /

Totodata, ca si agent economic, daca aveti de exemplu un SRL, pentru desfasurarea de activitati in spatiul UE, unde veti realiza achizitii intracomunitare, trebuie sa obtineti cod de TVA si inscrierea in Registrul Operatorilor Intracomunitari (ROi)
Ghid obtinere cod de TVA:
[ link extern ] /

Dupa obtinerea codului de TVA trebuie sa va inregistrati in Registrul Operatorilor Intracomunitari (ROI).

Aceasta se va putea face prin intocmirea Cererii de inregistrare in ROI.
Potrivit noii proceduri de inscriere in ROI, Cererea de inregistrare va fi insotita de urmatoarele acte:
- certificatele de cazier judiciar eliberate de autoritatile competente din Romania ale administratorilor, in cazul societatilor pe actiuni, inclusiv al celor in comandita pe actiuni;
- certificatele de cazier judiciar eliberate de autoritatile competente din Romania ale administratorilor si ale asociatilor care detin minimum 5% din capitalul social al societatii, in cazul celorlalte forme de societati.

Reinvent Consulting ofera serviciul de infiintare firma si obtinerea certificatului de inregistrare in scopuri de TVA si in ROI.

Pentru detalii ne puteti contacta la numarul de telefon: 021.318.69.60.

Cu stima,
Echipa Reinvent Consulting
[ link extern ] /
.

Ultima modificare: Marți, 21 Iunie 2016
REINVENT CONSULTING, Consilier juridic

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inscriere in roi mirelanicola.72 mirelanicola.72 Buna ziua, apelez din nou la bunavointa d-stra de a ma indruma: ce acte sunt necesare pentru inscrierea unei SC in ROI si unde trebuiesc depuse acestea? Va ... (vezi toată discuția)
Facturare firma din franta cris2279 cris2279 Buna ziua, In cazul unui PFA cu norma de venit, care factureaza firma din Franta, ce declaratii trebuie depuse lunar/trimestrial ? Mentionez ca de curand s-a ... (vezi toată discuția)
Inscriere in registrul operatorilor intracomunitari roxana_c_09 roxana_c_09 Buna ziua, Sunt traducator PFA neplatitor de TVA si pentru a colabora cu diverse birouri din UE mi s-a cerut un nr de TVA. Din cate am inteles, pentru a ... (vezi toată discuția)