Am fost prins aseara la volanul autovehicului care il conduceam cu o alcolemie de0,76 in aerul expirat preciez ca nuu am lovit nici o masina si nu am produs nici o paguba de nici un fel am luat putin o margine de burdura si am facut explozie am rugat pe cineva sa ma tracteze putin iar cand aproape am mers 2 metrii a sosit un echipaj de politie rutiera care era in trecere in sces zona am fost dus la spital testa si nu siu ca mi-a iesit.acum in cat timp as puteta revedea permisul/sau daca il mai vad vreodata/cat dureaza chestia asta?spun ca pe 15 luna asta astept o condamnare definitiva in alt dosar?????
Deci sa inteleg bine si fara greseala nu prea am nici o sansa sa nu mi se anuleze permisul deoarece peste un an doream sa obtinsi categoriile C CE in concluzie pot sa imi iau gandul???
Va multumesc foarte forte mult dar daca se dispune amanarea aplicarii pedepsei de catre instanta,imi va fii si inapoiat permisul cu categoria B si voi putea circula deoarece eu nu am avut victime nimic mi-am avariat masina intro bordura???