avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 304 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... PEmisul C Ce
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

PEmisul C Ce

daca mi-a fost suspendat categoria b pentru alcolemie peste 0,80 si nu se termina procesul din cauza birocratiei romane aiurea pot da de categoriile C CE daca b imi este suspendat?
Cel mai recent răspuns: cyan , moderator 13:56, 13 Iunie 2016
Nu.
dar dupa cesetermina procesul si imi anueazab pot da de C CE?
Puteti sa le obtineti pe toate dar trebuie sa obtineti in prealabil cat. B.
Va inscrieti la toate categoriile si dati intai examen ptr B.
Dar de exemplu daca dau in alta tara de B si conduc doar acolo la sfarsitul procedurilor pot sa solicit permis romanesc cu permisul din alta tara ?
De ce nu intelegeti ca nu va este permis sa obtineti alt permis:) in perioada de un an de la data ramenrii definitive a hotararii judecatoresti?

Daca obtineti alt permis in alta tara in perioada respectiva acesta nu va fi preschimbat in permis romanesc pentru simplul motiv ca nu aveati acest drept.

Alte discuții în legătură

Examen auto shadow86rmv shadow86rmv Buna ziua. In urma unui accident rutier am primit 2 ani cu suspendare fara a mi se retine permisul de conducere nici macar o zi si as vrea sa stiu daca pot ... (vezi toată discuția)
Ajutor - alcool la volan, mi se anulează permisul sau mi se restituie? B266mar B266mar Buna ziua! m-au prins băut la volan și mi-au dat 2 ani cu suspendare,in acest caz se anulează permisul sau mi-l da înapoi după ce mă judec cu ei,A mai ... (vezi toată discuția)
Permis anulat hahalero444 hahalero444 in cazul in care s-a anulat permisul pentru o perioada de 6 luni de zile pot pleca din tara??? daca nu s-a dat inchisoare cu suspendare??? ipotetic ... (vezi toată discuția)