avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 404 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Legea fondului funciar
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Legea fondului funciar

Buna ziua; in cazul in care lucuinta in care locuiesc(proprietate cumparata de la o persoana fizica inainte in 86' adica de 30 de ani) se afla pe terenul statului,exista vre-un motiv ca printr-o cerere la prefectura sa se refuze intabularea pe persoana fizica? Intreb pentru ca din cate stiu dupa revolutie exista posibilitatea trecerii de la stat la privat prin ordinul prefectului in mod gratuit.Multumesc
Cel mai recent răspuns: pusa2mimi , utilizator 00:15, 14 Iunie 2016
Aveti dreptul la terenul atribuit in folosinta prin decizia consiliului local la cumpararea imobilului , decizie inscrisa in CF.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Atribuire suprafata de teren - probleme cezarad cezarad Va rog frumos sa ma lamuriti si pe mine daca se poate cu o problema. Bunicii mele i s-a atribuit in anul 1985 de catre Consiliul Popular teren in folosinta de ... (vezi toată discuția)
Titlu de proprietate silviu1958 silviu1958 Am mostenit un imobil (teren+casa) care este intabulat in cartea funciara , dar pentru care nu exista certificat de proprietate al terenului pe care este ... (vezi toată discuția)
Transfer imobil in domeniul privat al statului roman Adriana B Adriana B puteti sa-mi spuneti , va rog, daca este posibil transferul unui imobil din domeniul privat al unei localitati in cel privat al Statului Roman si daca da, in ... (vezi toată discuția)