avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 828 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Cafeneaua economiştilor Cum pot deveni expert contabil?
Discuție deschisă în Cafeneaua economiştilor

Cum pot deveni expert contabil?

Buna ziua,

Desi am studii superioare (faculatatea de contabilitate si informatica de gestiune si master in managementul financiar) intotdeauna mi-a fost teama sa devin expert contabil, Care sunt pasii? trebuie sa fac cursuri la ei? ce durata au aceste cursuri? Tin 3 ani ca Facultatea? Examenul este greu? Imposibil a fi luat?

Va multumesc mult!!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 15:46, 13 Iunie 2016
Cititi :

- Regulamentul privind accesul la profesia de expert contabil si de contabil autorizat
[ link extern ]

detalii: [ link extern ]

- OG nr. 65 din 19 august 1994 privind organizarea activităţii de expertiză contabilă şi a contabililor autorizaţi
[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ce trebuie sa fac sa ajung membru ccecar? analici analici Buna ziua ce trebuie sa faca un contabil autorizat sa devina membu CCECAR? Multumesc (vezi toată discuția)
Ceccar Adry90ana Adry90ana Buna seara, Sunt studenta in ultimul an la CIG (contabilitate si informatica de gestiune), Univ. Cuza, Iasi. Ma tot gandec sa dau mai departe la master la ... (vezi toată discuția)
Contabili autorizati dan-t-alexandrescu dan-t-alexandrescu Sunt inginer. Am urmat cursuri de contabilitate la nivel general la o firma care mi-a eliberat un fel de diploma avizata de ANOFM. Am efectuat contabilitatea ... (vezi toată discuția)