avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 926 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Donatii in domeniul pariurilor sportive
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Donatii in domeniul pariurilor sportive

In ultima perioada am observat pe mai multe retele de socializare cativa utilizatori care se ocupa cu pariurile sportive.
Mai exact acesti utilizatori fac zilnic cate un bilet din cateva evenimente sportive, iar ceilalti utilizatori pentru a putea intra in posesia acestor pronosticuri pentru o anumita perioada de timp sunt "rugati" sa faca o donatie in valoare de 100RON (ex. pe care l-am vazut eu) pe un anumit cont bancar.
Este legal asa ceva? Nu trebuie sa plateasca nimic statului persoanele care primesc aceste donatii?

Alte discuții în legătură

Content writer, tipster Alex379 Alex379 Buna seara, As dori sa imi fac un site sau blog personal, unde sa scriu continut 100% original despre anumite evenimente sportive si sa ofer pronosticuri. ... (vezi toată discuția)
Pfa pronosticuri sportive AndreiCosminTips AndreiCosminTips Bună ziua, De câțiva ani buni, joc la pariuri și am avut succes destul de pozitiv. Cam de 2-3 luni, am început să ofer pronosticuri contra cost . Ceea ... (vezi toată discuția)
Salutare! recent am achiziționat niște meciuri de la o pagina ... vladd3388 vladd3388 Salutare! Recent am achiziționat niște meciuri de la o pagina de instagram pentru pariuri spunându-mi că acele meciuri sunt sigure ,in final nu au fost .Am ... (vezi toată discuția)