As dori sa imi fac un site sau blog personal, unde sa scriu continut 100% original despre anumite evenimente sportive si sa ofer pronosticuri.
Nu voi face reclama la agentii de pariuri, asadar nu va exista nici un link catre acestea, si nici nu voi spune unde se pot plasa respectivele pariuri.
Va exista posibilitatea ca vizitatorii sa poata face donatii, spre exemplu, prin cod-uri paysafecard sau transfer bancar.
Intrebari:
1. Stiu ca nu este permisa promovarea jocurilor de noroc fara a avea licenta. Ceea ce vreau sa fac, se poate considera promovare?
- Spre exemplu, in articole voi scrie: Consider ca echipa gazda pleaca cu prima sansa la victorie, asadar pariul meu este "Castiga echipa gazda".
2. Daca voi primi donatii, acestea trebuie declarate? In cazul in care trebuie declarate, cum declar de exemplu un cod paysafecard, primit prin e-mail?
3. Legat de drepturile de autor, este nevoie sa fac anumite demersuri pentru a-mi proteja munca, ca articolele mele sa nu fie copiate pe alte site-uri/retele sociale?
1-2. trebuie sa aveti o discutie cu un consultant fiscal.
3. drepturile de autor se declara si se apara. declararea se face in interiorul website-ului, unde sunt inserate conditiile de preluare sau interdictiile corespunzatoare. cum, insa, nu veti putea sa opriti oamenii sa va copieze (a copia e esenta capitalismului, totusi), trebuie sa va creati si mijloacele de a-i restrictiona. fiti gata sa va si judecati.