avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 514 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Proprietate industrială şi ... Content writer, tipster
Discuție deschisă în Proprietate industrială şi intelectuală. Adică mărci, invenţii, drept de autor şi altele

Content writer, tipster

Buna seara,

As dori sa imi fac un site sau blog personal, unde sa scriu continut 100% original despre anumite evenimente sportive si sa ofer pronosticuri.
Nu voi face reclama la agentii de pariuri, asadar nu va exista nici un link catre acestea, si nici nu voi spune unde se pot plasa respectivele pariuri.
Va exista posibilitatea ca vizitatorii sa poata face donatii, spre exemplu, prin cod-uri paysafecard sau transfer bancar.

Intrebari:
1. Stiu ca nu este permisa promovarea jocurilor de noroc fara a avea licenta. Ceea ce vreau sa fac, se poate considera promovare?
- Spre exemplu, in articole voi scrie: Consider ca echipa gazda pleaca cu prima sansa la victorie, asadar pariul meu este "Castiga echipa gazda".
2. Daca voi primi donatii, acestea trebuie declarate? In cazul in care trebuie declarate, cum declar de exemplu un cod paysafecard, primit prin e-mail?
3. Legat de drepturile de autor, este nevoie sa fac anumite demersuri pentru a-mi proteja munca, ca articolele mele sa nu fie copiate pe alte site-uri/retele sociale?

Multumesc!
Ultima modificare: Luni, 9 Martie 2020
Alex379, utilizator
Cel mai recent răspuns: Alex379 , utilizator 16:12, 10 Martie 2020
1-2. trebuie sa aveti o discutie cu un consultant fiscal.
3. drepturile de autor se declara si se apara. declararea se face in interiorul website-ului, unde sunt inserate conditiile de preluare sau interdictiile corespunzatoare. cum, insa, nu veti putea sa opriti oamenii sa va copieze (a copia e esenta capitalismului, totusi), trebuie sa va creati si mijloacele de a-i restrictiona. fiti gata sa va si judecati.
Va multumesc pentru raspuns! Voi lua legatura cu un consultat fiscal cum ati spus dvs.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pfa pronosticuri sportive Viorelmarian748 Viorelmarian748 Buna ziua ! Vand pronosticuri sportive de aproximativ 2 ani pe forumuri/facebook, cat si pe alte retele de socializare. Metodele de plata pe care le accept ... (vezi toată discuția)
Drepturi de autor pentru stiri dl.Escu dl.Escu Buna ziua, Vreau sa imi fac un site cu articole. Ma gandeam sa copiez niste articole de pe alte site-uri. Este ilegal ce vreau sa fac? Pe site-ul respectiv ... (vezi toată discuția)
Raport retrageri anuale (online) la casa pariurilor muresansandu muresansandu Salutare, O sa va arat direct mesajul: Stimate Muresan Sandu, Având în vedere cadrul legislativ în vigoare din România, dorim să te informăm cu ... (vezi toată discuția)