avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 819 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... salarizarea bugetarilor din administratia publica ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

salarizarea bugetarilor din administratia publica locala

buna ziua
imi puteti spune daca OG20/2016 privind salarizarea bugetarilor , modifica salariile de la 1 august si pentru salariatii din administratia publica locala?
in anexele de la sfarsitul ordonantei nu se gaseste si grila ptr administratia publica locala.

[Eliminare spatiu gol in exces]
Ultima modificare: Luni, 13 Iunie 2016
Admin, administrator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 08:31, 15 Iunie 2016
Una dintre modificarile aduse de OUG 20/2016 este si eliminarea inechităţilor de salarizare pentru funcţii egale şi muncă egală în cadrul aceleiaşi unităţi. Acest obiectiv se va atinge prin aducerea salariilor la nivelul maxim aflat în plată la nivelul instituţiei publice, autorităţii publice, unităţii pentru toate familiile ocupaţionale, în limita alocărilor bugetare;

Sursa : [ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ordonanta privind salarizarea bugetarilor ciobanuclaudia ciobanuclaudia Conform ordonantei cei din asistenta sociala ,la centrele de noapte ,crese in subordinea SPLAS pot beneficia de corectii de salarii ? asistenta sociala este ... (vezi toată discuția)
Oug 20/08.06.2016 petra727 petra727 OUG 20/08.06.2016 pentru eliminarea inechităților în sistemul public se aplică și pentru asistenții medicali comunitari? (vezi toată discuția)
Personalul din sănătate și educație Mariaee Mariaee Sistemul de salarizare pentru personalul bugetar din sănătate și educație va fi restructurat începând cu luna august 2016 pentru toate familiilor ... (vezi toată discuția)