avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 836 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Chirie locuinta tip ANL
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Chirie locuinta tip ANL

Buna ziua,
Locuiesc intr-o locuinta tip ANL, pe care am si cumparat-o intre timp.
Pentru perioada in care am fost chirias, stiu ca chiria trebuia calculata in functie de venit/membru familie, dar cred ca a fost stabilita conform altor criterii deoarece a crescut in fiecare an. Acum vecinilor mei inca chiriasi le-a fost miscorata chiria.
Se poate face o plangere/cerere recalculare retroactiva a chiriilor respective?

Alte discuții în legătură

Cumparare locuinta cu chirie de la anl ancasiia ancasiia Locuiesc intr-un apartament cu chirie de la ANL si am inteles ca dupa 5 ani se poate cumpara. Problema mea este urmataorea: dosarul de inchiriere a fost facut ... (vezi toată discuția)
Locuinte anl cu chirie, ce se intampla in caz de divort? kirakiralina kirakiralina Am primit prin ANL o locuinta cu chirie, pt tineri pana in 35 de ani. Titularul contractului de inchiriere sunt eu, sotul e trecut la membrii familiei care ... (vezi toată discuția)
Chirie anl primarie eder eder Buna ziua. Locuiesc cu chirie intr-un bloc al primariei, reconditionat de ANL. Dupa ce am implinit varsta de 38 de ani, chiria mi-a fost marita de 5 ori. ... (vezi toată discuția)