avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 513 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Concerte si spectacol artificii profesionale la ora ...
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Concerte si spectacol artificii profesionale la ora 23.30-23.50

Buna ziua ! Am niste intrebari legate de zgomotul ambiental...

1. Primarul General poate fi acuzat de abuz in serviciu pentru ca elibereaza autorizatii pentru evenimente care depasesc ora 23.00 ? De exemplu artificii la ora 23.30 ?

2. Legat de Ordinul de Ministru 119 din 2014 privind nr de decibeli, cine trebuie sa masoare zgomotul la mine in locuinta din timpul concertelor ? Cine trebuie sa amendeze/monitorizeze nivelul de zgomot ?

3. Concertele au nevoie de autorizatii de la Directia de Mediu si Directia de Sanatate Publica Bucuresti privind zgomotul ?

4. Autorizatiile pt evenimente culturale in pietele publice sunt documente publice sau nu ? Mereu se fac repetitii fara nici un orar, desi stiu ca in autorizatii sunt trecute clar orele de repetitii (am primit un raspuns de la politie dupa 30 de zile). Putem avea acces la ele in avans ?

Multumesc foarte mult !

Alte discuții în legătură

Se aplica legea linistii publice (61/1991) institutiilor publice? ... parvusss parvusss De ceva vreme studiez legea linistii publice si cum se alpica ea concertelor organizate prin orase. Nu mi-e deloc clar daca aceasta lege se aplica si ... (vezi toată discuția)
Linistea publica Khandra Khandra Buna, Am o scurta intrebare cu privire la mult discutatul si foarte controversatul subiect al linistii publice. Am citit legea si am observat ca ea face ... (vezi toată discuția)
Program liniste bloc blitzblitz blitzblitz Buna ziua, Am achizionat recent un apartament intr-un bloc si am si inceput lucrarile de renovare. Mai concret schimbam instalatia electrica, ceea ce ... (vezi toată discuția)